ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ
Η διαχείριση και προστασία των προσωπικών δεδομένων του επισκέπτη/χρήστη των υπηρεσιών του nkj.gr υπόκειται στους όρους του παρόντος τμήματος καθώς και από τις σχετικές διατάξεις του ελληνικού (Ν. 2472/1997 για την προστασία του ατόμου από την προστασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα όπως έχει συμπληρωθεί με τις αποφάσεις του Προέδρου της Επιτροπής Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων, τα Π. Δ. 207/1998 και 79/2000 και το άρθρο 8 του Ν. 2819/2000) και του ευρωπαϊκού δικαίου (οδηγίες 95/46/ΕΚ και 97/66/ΕΚ).
Οι παρόντες όροι διατυπώνονται λαμβανομένων υπόψη τόσο της ραγδαίας ανάπτυξης της τεχνολογίας και ειδικότερα του Internet όσο και του υπάρχοντος - αν και μη πλήρως ανεπτυγμένου - πλέγματος νομικών ρυθμίσεων σχετικά με τα ζητήματα αυτά. Σε αυτό το πλαίσιο, οποιαδήποτε ενδεχόμενη σχετική ρύθμιση θα αποτελέσει αντικείμενο του παρόντος τμήματος.
Σε κάθε περίπτωση το nkj.gr διατηρεί το δικαίωμα αλλαγής των όρων προστασίας των προσωπικών δεδομένων κατόπιν ενημέρωσης των επισκεπτών/χρηστών και μέσα στο υπάρχον ή και ενδεχόμενο νομικό πλαίσιο.
Εάν κάποιος επισκέπτης/χρήστης δε συμφωνεί με τους όρους προστασίας των προσωπικών δεδομένων που προβλέπονται στο παρόν τμήμα οφείλει να μη χρησιμοποιεί τις υπηρεσίες του nkj.gr
ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
Εκτός εάν σημειώνεται κάτι άλλο, όλα τα στοιχεία και υλικά, συμπεριλαμβανομένων του κώδικα των ιστοσελίδων, σχεδίων, εικονιδίων, φωτογραφιών, video clips, ή άλλων υλικών, που υπάρχουν στο nkj.gr, αποτελούν αναπόσπαστο μέρος του nkj.gr κι αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία και σήματα κατατεθέντα του nkj.gr
Κανένα υλικό από αυτή την παρουσίαση δεν επιτρέπεται να αντιγραφεί, αναπαραχθεί, αναδημοσιευτεί, αναμεταδοθεί, ενσωματωθεί σε άλλη ιστοσελίδα, να ταχυδρομηθεί, μεταφερθεί ή να διανεμηθεί με οποιονδήποτε άλλο τρόπο. Παρέχεται όμως η δυνατότητα στους χρήστες να κατεβάσουν (download) οτιδήποτε ειδικώς επιτρέπεται, στον υπολογιστή τους, για προσωπική και μόνο χρήση κι οπωσδήποτε όχι για εμπορικούς σκοπούς.
Σε κάθε περίπτωση απαγορεύεται η χρήση του υλικού του nkj.gr για άλλους σκοπούς πλην αυτής της προβολής της στο περιβάλλον του Internet και τη διεύθυνση www.nkj.gr
ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΣ ΕΥΘΥΝΩΝ
Οι δημιουργοί κι οι συντελεστές του nkj.gr δεν ευθύνονται με κανένα τρόπο και σε καμία περίπτωση, αποκλειόμενης ακόμη και τούτης της ελαφράς αμελείας, για οποιαδήποτε ζημία, σοβαρή ή μη, που θα επέλθει ως αποτέλεσμα της χρήσης ή της μη δυνατότητας για χρήση του υλικού του nkj.gr
Σε περίπτωση, ω μη γένοιτο, κακής χρήσης του υπολογιστή σας, από σας, σεις κι όχι οι δημιουργοί ή οι συντελεστές του nkj.gr επιβαρύνεστε με το σύνολο των δαπανών, για την απαραίτητη συντήρηση, επισκευή ή επιδιόρθωσή του.
ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΥΝΑΛΛΑΓΩΝ
Η καταχώρηση των στοιχείων της κάρτας, η επιβεβαίωσή τους, η δέσμευση του ποσού και η τελική χρέωση γίνονται σε ασφαλές περιβάλλον (SSL) της τράπεζας Alpha Bank. Όλες οι πληρωμές που πραγματοποιούνται με χρήση κάρτας διεκπεραιώνονται μέσω της πλατφόρμας ηλεκτρονικών πληρωμών "Alpha  e-Commerce" της Alpha Bank και χρησιμοποιεί κρυπτογράφηση TLS 1.2 με πρωτόκολλο κρυπτογράφησης 128-bit (Secure Sockets Layer - SSL). Η κρυπτογράφηση είναι ένας τρόπος κωδικοποίησης της πληροφορίας μέχρι αυτή να φτάσει στον ορισμένο αποδέκτη της, ο οποίος θα μπορέσει να την αποκωδικοποιήσει με χρήση του κατάλληλου κλειδιού.
Το nkj.gr σε καμία περίπτωση δεν γνωρίζει και δεν χειρίζεται τα στοιχεία της κάρτας σας.
ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ
Σε περίπτωση εξακριβωμένων ελαττωματικών προϊόντων η εταιρεία μας αναλαμβάνει την άμεση αντικατάστασή τους ή σε περίπτωση εξαντλήσεως του ίδιου κωδικού, την επιστροφή χρημάτων με τον ίδιο τρόπο που έγινε η χρέωση της αγοράς τους.
Όλοι οι πελάτες του nkj.gr επωφελούνται από την εγγύηση του κατασκευαστή των προϊόντων.
Ελαττώματα ή ατέλειες που οφείλονται στην κακή χρήση ή χειραγώγηση των εμπορευμάτων, καθώς και τη φθορά που παράγονται από τη συνήθη χρήση του προϊόντος, δεν περιλαμβάνονται στην εν λόγω εγγύηση.
Οποιαδήποτε μείωση της λειτουργίας του προϊόντος, λόγω του περιορισμού του σχεδιασμού του, αποκλείεται επίσης από την εγγύηση.
ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ & ΑΝΤΑΛΛΑΓΕΣ
Δεσμευόμαστε ότι λόγω της αξιοπιστίας που χαρακτηρίζει τις συναλλαγές μας τόσο στο φυσικό μας κατάστημα "Καραγιαννης Ν." όσο και στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα nkj.gr καθώς και μέσω της πληρότητας των περιγραφών και των φωτογραφιών των προϊόντων μας, απολαμβάνετε το προνόμιο της άμεσης επαφής με τα προϊόντα που διαθέτουμε από την οθόνη του υπολογιστή σας, γρήγορα και εύκολα καθώς και ότι το προϊόν που θα παραλάβετε θα είναι ακριβώς, όπως παρουσιάζεται.

Πολιτική Επιστροφών Μη Ελαττωματικών Προϊόντων
Σε περίπτωση πραγματικού ελαττώματος, ο αγοραστής δικαιούται εναλλακτικά χωρίς επιβάρυνσή του την επισκευή του προϊόντος ή αντικατάστασή του ή υπαναχώρηση από την πώληση.
Για τα προϊόντα δικής μας κατασκευής δεσμευόμαστε από την εγγύηση ποιότητας. Στην, σπάνια, περίπτωση, όμως, να παραλάβετε ένα προϊόν Προμηθευτή ή Αντιπροσωπείας μας με κάποιο ελάττωμα, για την αντικατάσταση και οποιασδήποτε μορφής επισκευή, αρμόδιος είναι ο ίδιος ο Προμηθευτής/Αντιπροσωπεία. Για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας, το nkj.gr αναλαμβάνει την μεταφορά και παραλαβή προς επισκευή προϊόντων προς και από τον εκάστοτε Προμηθευτή /Αντιπροσωπεία, οπότε και σας επιβαρύνουν τα έξοδα αποστολής.
To κατάστημα "Καραγιάννης Ν." δε φέρει καμία ευθύνη για τυχόν βλάβες και φθορές των προϊόντων μετά την χρήση τους και σε καμία περίπτωση δεν υποχρεούται σε αντικατάσταση.

Παρακάτω σας παραθέτουμε τους όρους και τους τρόπους επιστροφής μη ελαττωματικών προϊόντων:
  • Ο καταναλωτής έχει στη διάθεσή του προθεσμία 14 ημερολογιακών ημερών για να επιστρέψει το προϊόν που αγόρασε - για οποιονδήποτε λόγο ακόμα και αναίτια και να ζητήσει αντικατάσταση ή επιστροφή χρημάτων. Στην περίπτωση αυτή ο καταναλωτής θα επιβαρύνεται εξ' ολοκλήρου με τα έξοδα αποστολής. Η προθεσμία αυτή ισχύει σε όλα τα κράτη μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
  • Η συσκευασία να μην έχει παραβιαστεί και να βρίσκεται στην αρχική της (εργοστασιακή) κατάσταση.

ΥΠΑΝΑΧΩΡΗΣΗ
Για να γίνει δεκτή η υπαναχώρηση θα πρέπει να ισχύσουν τα παρακάτω:
  • Επικοινωνία και ενημέρωση του nkj.gr εντός 48 ωρών τηλεφωνικά στο 2531 070486 ή με e mail στο info@nkj.gr
  • Το προϊόν να είναι σε άριστη κατάσταση, να μην έχει φορεθεί και να μην έχουν αφαιρεθεί ή καταστραφεί οι ετικέτες του.
  • Το προϊόν θα πρέπει να επιστραφεί με όλα τα πρωτότυπα συνοδευτικά έγγραφα (απόδειξη αγοράς, εγγύηση, οδηγίες χρήσεις) και στην αρχική του συσκευασία.
  • Το προϊόν που επιστρέφετε δεν έχει γίνει κατόπιν παραγγελίας λόγω μη διαθεσιμότητας, δεν έχει ζητηθεί τροποποίηση του διαθέσιμου προϊόντος, δεν έχει γίνει ειδική παραγγελία (π.χ. βέρες, ονόματα). Δεν έχουν αφαιρεθεί κομμάτια από το μπρασελέ των ορολογιών και δεν έχουν γίνει τροποποιήσεις στα κοσμήματα.
  • Οι επιστροφές των χρημάτων γίνονται εντός 30 ημερών από την παραλαβή του προϊόντος και φυσικά την επιβεβαίωση των ανωτέρω από το nkj.gr Έπειτα από συνεννόηση, τα χρήματα μπαίνουν σε τραπεζικό λογαριασμό που θα δηλώσετε.
  • Για τις επιστροφές είναι απαραίτητη η απόδειξη λιανικής. Σε περίπτωση πληρωμής με πιστωτική κάρτα γίνεται ακύρωση της συναλλαγής και αντίστοιχη ενημέρωση της πιστωτικής κάρτας.
  • Σε περίπτωση που τα προϊόντα επιστραφούν κατεστραμμένα ή ελλιπή το nkj.gr (ηλεκτρονικό κατάστημα του κοσμηματοπωλείου "Καραγιάννης Ν" έχει το δικαίωμα να ζητήσει αποζημίωση από τον πελάτη, το ποσό της οποίας θα καθορίζεται από την κατάσταση των προϊόντων, και να προβεί μονομερώς σε μερικό συμψηφισμό της απαίτησής του αυτής έναντι της απαίτησης του πελάτη.

Θα θέλαμε να σας επισημάνουμε πως σε περίπτωση την οποία το προϊόν δεν πληρεί τους προαναφερθέντες όρους, θα επιστρέφεται στον αποστολέα του με χρέωση του ιδίου.
ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗΣ ΠΑΡΑΠΟΝΩΝ
Σε περίπτωση που κατά τη συναλλαγή σας με το κατάστημα προκύψει οποιοδήποτε πρόβλημα τεχνικής ή οικονομικής φύσεως είμαστε στη διάθεσή σας να το επιλύσουμε με το καλύτερο δυνατό τρόπο.
ΠΟΛΙΤΙΚΗ AFTER SALES
Ισχύουν όσα προαναφέρθηκαν στα προηγούμενα άρθρα.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Ο επισκέπτης/χρήστης που ενδιαφέρεται να διαφημιστεί στο nkj.gr προκειμένου να λάβει όλες τις απαραίτητες γι’ αυτό πληροφορίες θα πρέπει να επικοινωνήσει με το αρμόδιο τμήμα του nkj.gr
Το nkj.gr δεν ευθύνεται για την πολιτική προστασίας των προσωπικών δεδομένων που ακολουθούν οι διαφημιζόμενοι σε αυτό κατά τις συναλλαγές τους με τους επισκέπτες/χρήστες των υπηρεσιών αυτών.
Οποιαδήποτε αναφορά γίνεται στο nkj.gr σε κάποιο συγκεκριμένο εμπορικό προϊόν ή υπηρεσία με την εμπορική του ονομασία ή το εμπορικό του σήμα δεν εγκαθιδρύει και δεν υπονοεί επιδοκιμασία, πρόταση ή προτίμηση σε αυτό. Ότι από αυτά εμπεριέχεται στο nkj.gr παρέχεται από τρίτους. Οιαδήποτε γνώμη, συμβουλή, δήλωση, υπηρεσία, συμπεριλαμβανομένων και των πληροφοριών των παροχέων αποτελούν γνώμη αυτών (των τρίτων) και δεν γίνονται απαραίτητα αποδεκτές από το nkj.gr
NEWSLETTERS
Για την εγγραφή του επισκέπτη/χρήστη στις λίστες παραληπτών (mailing lists) των Ενημερωτικών Δελτίων (newsletters) του nkj.gr ζητείται το E-mail του επισκέπτη/χρήστη.
Το nkj.gr μπορεί να διατηρεί αρχείο με τις ηλεκτρονικές διευθύνσεις των παραληπτών για την αποστολή και άλλων μηνυμάτων ενημερωτικού ή οικονομικού χαρακτήρα πέρα από τα Newsletters εκτός αν ο παραλήπτης δεν επιθυμεί κάτι τέτοιο.
Τα στοιχεία αυτά ουδέποτε γνωστοποιούνται σε τρίτους. Το nkj.gr μπορεί να διαγράψει οποιονδήποτε παραλήπτη αναιτιολόγητα.
COOKIES
Το nkj.gr μπορεί να χρησιμοποιεί cookies για την αναγνώριση του επισκέπτη/χρήστη ορισμένων υπηρεσιών και σελίδων του nkj.gr (π.χ. newsletters).
Τα cookies είναι μικρά αρχεία κειμένου που αποθηκεύονται στο σκληρό δίσκο κάθε επισκέπτη/χρήστη και δεν λαμβάνουν γνώση οποιουδήποτε εγγράφου ή αρχείου από τον υπολογιστή του. Χρησιμοποιούνται για την διευκόλυνση πρόσβασης του επισκέπτη/χρήστη όσον αφορά τη χρησιμοποίηση συγκεκριμένων υπηρεσιών του nkj.gr, για στατιστικούς λόγους προκειμένου να καθορίζονται οι περιοχές στις οποίες οι υπηρεσίες του nkj.gr είναι χρήσιμες ή δημοφιλείς ή για λόγους marketing.
Ο επισκέπτης/χρήστης του nkj.gr μπορεί να ρυθμίσει τον διακομιστή του κατά τέτοιο τρόπο ώστε είτε να τον προειδοποιεί για τη χρήση των cookies σε συγκεκριμένες υπηρεσίες του nkj.gr είτε να μην επιτρέπει την αποδοχή της χρήσης cookies σε καμία περίπτωση.
Σε περίπτωση που ο επισκέπτης/χρήστης των συγκεκριμένων υπηρεσιών και σελίδων του nkj.gr δεν επιθυμεί την χρήση cookies για την αναγνώριση του δεν μπορεί να έχει περαιτέρω πρόσβαση στις υπηρεσίες αυτές.
IP ADDRESSES
H διεύθυνση IP μέσω της οποίας ο Η/Υ έχει πρόσβαση στο Internet και στη συνέχεια στο nkj.gr αξιοποιείται για την συγκέντρωση στατιστικών στοιχείων και για λόγους πιστοποίησης της ηλεκτρονικής ταυτότητας του επισκέπτη/χρήστη.
ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ (LINKS)
Το nkj.gr περιλαμβάνει links («δεσμούς») προς άλλα websites τα οποία και δεν ελέγχονται από το ίδιο αλλά από τους τρίτους φορείς (φυσικά ή νομικά πρόσωπα).
Σε καμία περίπτωση δεν ευθύνεται το nkj.gr για τους Όρους Προστασίας των Προσωπικών Δεδομένων τους οποίους αυτοί ακολουθούν.
Οποιαδήποτε απορία σχετικά με υπηρεσίες ή πηγές, που σχετίζονται με τους δεσμούς αυτούς, πρέπει να απευθύνεται προς τους αρμόδιους τρίτους κι όχι προς τους συντελεστές του nkj.gr. Η σύνδεση του nkj.gr μέσω δεσμών με άλλες ιστοσελίδες δεν σημαίνει αποδοχή του περιεχομένου των άλλων ιστοσελίδων από τους δημιουργούς ή συντελεστές του nkj.gr κι ουδεμία δημιουργεί ευθύνη τους.
ΓΕΝΙΚΟΙ ΟΡΟΙ
Το nkj.gr διαφυλάσσει τον προσωπικό χαρακτήρα των στοιχείων σας και δε δύναται να τα μεταβιβάσει σε οποιονδήποτε τρίτο (φυσικό ή νομικό πρόσωπο) για κανένα λόγο με την εξαίρεση σχετικών διατάξεων του νόμου και προς τις αρμόδιες και μόνο αρχές.
Το nkj.gr διατηρεί αρχεία με τα προσωπικά στοιχεία, τα οποία αποστέλλει ο επισκέπτης/χρήστης αποκλειστικά για λόγους επικοινωνίας, οικονομικούς και φορολογικούς.
Ο επισκέπτης/χρήστης μπορεί να επικοινωνήσει με το αρμόδιο τμήμα προκειμένου να διασταυρώσει την ύπαρξη προσωπικού του αρχείου, την διόρθωση αυτού, την αλλαγή του ή την διαγραφή του.
Επισκέπτες/χρήστες του nkj.gr που είναι ανήλικοι έχουν πρόσβαση στις υπηρεσίες του nkj.gr μόνο με τη συγκατάθεση των γονέων ή των κηδεμόνων τους και δεν έχουν υποχρέωση να υποβάλλουν τα προσωπικά τους στοιχεία. Σε περίπτωση υποβολής τέτοιων στοιχείων από ανήλικους το nkj.gr διαγράφει τις σχετικές πληροφορίες.
Το nkj.gr και ειδικότερα το τμήμα marketing είναι δυνατόν να επεξεργάζεται τμήμα ή το σύνολο των στοιχείων που εσείς έχετε αποστείλει για λόγους στατιστικούς, οικονομικούς και βελτίωσης των παρεχομένων υπηρεσιών-πληροφοριών του.